Курси НБУ $ 41.22 € 45.52
Адвокат, лідер, депутат і справжній друг: сьогодні на Горохівщині вітають Ігоря Богоноса

З роси і води, імениннику!

Фото з архіву газети «Волинь».

Адвокат, лідер, депутат і справжній друг: сьогодні на Горохівщині вітають Ігоря Богоноса

Щирі віншування ексначальнику Горохівського РВ УМВС України у Волинській області, підполковнику міліції, голові Горохівської районної організації пенсіонерів МВС України «Ветеран», члену Ради адвокатів Волинської області, депутатові Мар’янівської селищної ради Ігореві БОГОНОСУ линуть із нагоди його 62-річчя

Шановний Ігорю Михайловичу!

Вітаємо! Маємо честь бути з Вами не лише колишніми колегами! Міліцейська служба для нас, офіцерів, закінчилися міцною чоловічою дружбою. Нею дорожимо вже роками, сім’ями, родинами.

Міцно тиснемо Вам руку за гідне поваги лідерство, за гарні спогади, яких не було б без «Ветерана», за нинішнє спілкування, цінне людяністю, доброзичливістю, підтримкою й допомогою та гарні плани…

«Наш Вождь!» – так із повагою називаємо Вас уже майже 20 літ, бо цей синонім до слова лідер дуже пасує Вам – інтелігенту, чоловікові слова та діла, другові!

Нехай все здійсниться в кожного в мирній Україні. Ми бажаємо здоров’я, добра, многоліття Вам і Вашій добропорядній родині! Хай рясно родить Ваш сад-город, буде повною медами пасіка, злагодою – світлиця! З роси і води! Шануймося, будьмо, бо ми того варті!

Щиро з повагою – Горохівська районна організація пенсіонерів МВС України «Ветеран» і друзі з газети «Волинь».

А подарунком від нас нехай стане ця пісня:

Читайте також: Тепловізор, який волиняни передали для Анатолія Савчука і його побратимів, уже прийняв бойове хрещення.

Реклама Google
 

Telegram Channel