Курси НБУ $ 41.22 € 45.52
Аж три тисячі людей звинувачують співака у насиллі

Американського репера Шона Комбса, який виступає під сценічним ім'ям Puff Daddy, заарештовано.

Фото із сайту bbc.com.

Аж три тисячі людей звинувачують співака у насиллі

Серед них, зокрема – дев’ятирічна дитина

Понад три тисячі людей звинуватили реп-музиканта Шона «P. Diddy» Комбса у жорстокому поводженні. Йдеться про випадки сексуального насильства, зґвалтування та сексуальної експлуатації.

Американський адвокат Тоні Базбі оголосив про намір подати судовий позов від понад 100 осіб, серед яких є неповнолітні, які зазнали жорстокого поводження, інформує bbc.com.

Адвокатка Комбса Еріка Вольфф заявила, що репер «рішуче й категорично» заперечує всі звинувачення, називаючи їх «брехливими та наклепницькими».

Згідно із Базбі, кількість передбачуваних жертв становить 120 осіб. Йдеться про чоловіків та жінок з більш ніж 25 штатів США. Багато з них стверджують, що стали жертвами після вечірок, які організовував Комбс.

Позови стосуються періоду з 1991 року до сьогодні. Відомо, що більшість інцидентів сталися після 2015 року. Базбі повідомив, що один із чоловіків, який тоді був 9-річним, заявив, що зазнав сексуального насильства під час спроби укласти контракт у студії звукозапису в Нью-Йорку.

Адвокати заявили, що будуть подані індивідуальні справи для кожної жертви. Ендрю Ван Арсдейл, адвокат юридичної групи AVA, повідомив, що їхня фірма отримала понад 3 000 дзвінків від осіб, які заявляють про жорстоке поводження з боку Комбса.

Реклама Google

Американського репера Шона Комбса, який виступає під сценічним ім'ям Puff Daddy, заарештовано.

Суддя федерального суду Нижнього Мангеттена постановив утримувати репера Шона Комбза, який виступає під сценічними іменами Puff Daddy, P. Diddy та Diddy, без права внесення застави до суду у справі про торгівлю людьми у сексуальних цілях.

Як стало відомо раніше, у Голлівуді виник серйозний скандал щодо відомого репера P. Diddy, справжнє ім'я якого — Шон Комбз.

Виконавцеві оголосили серйозні звинувачення. Зокрема, його підозрюють у торгівлі людьми для сексуальної експлуатації, насильстві, домаганнях, зґвалтуванні та багато інших жахливих злочинах. До цього скандалу, згідно із даними джерел, можуть бути причетні інші відомі зірки, серед яких — Джастін Бібер, Леонардо Ді Капріо, Бейонсе, Jay-Z та багато інших.

Наразі активно триває слідство. P. Diddy заарештували без права внесення застави, хоча він пропонував чималу суму, аби його відпустили з-під арешту.

Читайте також: На Дубенщині чоловік зарубав сокирою жінку.

Telegram Channel