Курси НБУ $ 41.22 € 45.52
П’ятого президента України внесли в росії до реєстру «терористів та екстремістів»

«Дякую за рекламу!»

Фото із сайту tverezo.info.

П’ятого президента України внесли в росії до реєстру «терористів та екстремістів»

Також до цього списку Росфінмоніторинг вписав сина Петра Порошенка – Олексія – та колишнього генерального директора фабрики «Рошен» у Липецькій області росії Олега Козакова

У 2014 році робота Липецької фабрики була припинена через арешт рахунків «Roshen» у росії. У квітні 2015 року було накладено арешт на майно фабрики. Менеджмент «Рошену» ухвалив рішення закрити підприємство. З фабрики вивезли частину обладнання, а решту порізали на брухт.
У лютому 2024 року рішенням Жовтневого районного суду Липецька п’ятого президента Порошенка визнали екстремістом і оголосили про «остаточну націоналізацію» руїн заводу. 

Я дуже дякую команді «Рошену» – вони зробили таким чином, щоби ворогу не залишити нічого.    

«З березня 2014 року було відомо, що десант російського «Беркута» зупинив підприємство. Але я дуже дякую команді «Рошену» – вони зробили таким чином, щоби ворогу не залишити нічого. От як відходимо і зриваємо мости, щоб вони не пішли далі, – заявив Порошенко. – Розрізали конструкції і передали їм знищений майданчик. І це абсолютно чітка позиція. Вони порушили справу за те, що відмовилися платити податки в росії. А друга позиція – що Порошенко своїми діями з 2014 року здійснював екстремістські дії, бо він знищував збройні сили російської федерації й передав, за їхніми розвідданими, 3 млрд із 24 лютого на підтримку ЗСУ. Вони збрехали, бо ми передали набагато більше (понад 6 млрд грн. Ред.)»,  – констатував п’ятий президент.

Читайте також: Порошенко в Брюсселі зустрівся з оновленою Групою друзів України в Європарламенті.

Реклама Google

Telegram Channel