Курси НБУ $ 41.22 € 45.52
У Володимирі вирішували проблему з мото-порушниками ПДР

У цьому році на території громади було зафіксовано 95 ДТП.

Фото: ілюстративне/facebook.com.

У Володимирі вирішували проблему з мото-порушниками ПДР

Сьогодні, 3 жовтня, міський голова Ігор Пальонка провів чергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Старший інспектор сектору реагування патрульної поліції Володимирського РВ поліції Микола Дмитрук поінформував про стан безпеки на автошляхах громади та заходи для його покращення.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Представник поліції зазначив, що у цьому році на території громади було зафіксовано 95 ДТП. Найбільш проблемним у місті є перехрестя вулиць Данила Галицького та Ковельської, адже саме тут найчастіше трапляються аварії. Є проблема у Володимирі і з порушенням правил дорожнього руху водіями мототранспорту.

Міський голова Ігор Пальонка зауважив, що питання гучної їзди на мотоциклах у вечірній час порушувалось на зустрічі із членами загиблих захисників, тож міська рада підготувала лист до патрульної поліції щодо запровадження у Володимирі мотопатрулів, як це роблять в інших містах, до прикладу, на Рівненщині.

Щодо проблемного перехрестя у центрі міста очільник громади запропонував також звернутись до патрульної поліції з проханням розглянути можливість організувати там тимчасовий рух по кільцю, позаяк держава поки що не фінансуватиме уже готовий проєкт облаштування кільця.

Також Ігор Анатолійович звернув увагу на проблему перевищення швидкості автомобілями, які в’їжджають у Володимир зі сторони Луцька. Тож в районі ліцею №5 варто встановити камеру, яка фіксуватиме швидкість автомобілів.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку зіткнулися два мотоциклісти, тікаючи від патрульних (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel