Курси НБУ $ 41.22 € 45.52
Бібліотеки Луцької громади безкоштовно отримали німецьку літературу

Ось така німецька полиця.

Фото Луцька міська рада.

Бібліотеки Луцької громади безкоштовно отримали німецьку літературу

Йдеться про комплект з 14 нових книжкових видань німецьких авторів українською мовою

Бібліотеки Луцької міської територіальної громади взяли участь у мікропроєкті «Німецька книжкова полиця в Україні» в межах проєкту «Обмін між німецькою та українською книжковою та літературною індустрією», що фінансується Уповноваженою федерального уряду Німеччини з питань культури та засобів масової інформації та реалізується Гете-Інститутом, Німецькою асоціацією видавців та книгорозповсюджувачів і Українським інститутом книги.

 

  Комплект з 14 нових книжкових видань німецьких авторів українською мовою для створення книжкової полиці німецької літератури отримали бібліотеки-учасниці проєкту: публічна бібліотека м. Луцька, бібліотеки-філії №3, №6, №14 с.Жидичин, №17 с.Княгининок, №18 с.Кульчин, №22 с.Прилуцьке. Серед авторів – Бертольд Брехт, Імануель Кант, Бернгард Шлінк, Іріс Ганіка, Альфред Деблін, Даніель Кельман та інші, інформує міська рада.

Нові надходження будуть доступні для читачів після належної обробки і внесення відповідних даних до електронного каталогу https://lmcbs.lutsk.ua/elektronnyi-kataloh/.

Реклама Google

Telegram Channel