Курси НБУ $ 41.22 € 45.52
Чорна звістка: на фронті загинуло 7 воїнів із Волині

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка: на фронті загинуло 7 воїнів із Волині

Наш Поліський край вмивається гіркими сльозами...

3 жовтня в громадах Волинської області повідомили, що на війні загинули ще семеро бійців – наших земляків.

Це – Олег Ющук, Іван Петрунін, Павло Карпачьов, Богдан Баховець, Андрій Ольшевський, Роман Радом'як і Максим Жидков, інформує «Суспільне Луцьк».

Іван Петрунін

У Сошичненській громаді підтвердили загибель військовослужбовця із села Залісся Івана Петруніна. Останній бій волинянин прийняв 26 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання у Курській області РФ.

Іван Петрунін.
Іван Петрунін. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Полеглому бійцю було 35 років. Прощання з Іваном Петруніним відбудеться у п'ятницю, 4 жовтня.

Павло Карпачьов

1 жовтня під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув майор Служби безпеки України Павло Капачьов, повідомили в Люблинецькій громаді.

Павло Карпачьов.
Павло Карпачьов. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Прощання з Павлом Карпачьовим відбудеться у п'ятницю, 4 жовтня. У зв'язку із загибеллю майора в громаді оголосили триденну жалобу.

Олег Ющук

Про втрату також повідомили у Литовезькій тергромаді — 2 жовтня 2024 року на передовій загинув 43-річний військовослужбовець із села Заболотці Олег Ющук.

Олег Ющук.
Олег Ющук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Останній бій волинянин прийняв в районі населеного пункту Торецьк на Донеччині. У Олега Ющука залишилися дружина та діти.

Андрій Ольшевський

2 жовтня 2024 року, захищаючи Україну, загинув 40-річний житель села Гірка Полонка Андрій Ольшевський, повідомили у Боратинській громаді.

Андрій Ольшевський.
Андрій Ольшевський. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Відомо, що волинянин загинув поблизу Миколаївки Покровського району Донецької області. Дату і місце прощання з Андрієм Ольшевським повідомлять додатково.

Максим Жидков

Лучанину Максиму Жидкову було 45 років, повідомили в міськраді. Старший солдат служив на посаді водія групи спеціального призначення.

Старший солдат загинув 1 жовтня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Лобкове Запорізької області.

Роман Радом’як

Полеглий захисник Роман Радом'як — теж із Луцької громади. Останній бій військовослужбовець прийняв 1 жовтня 2024 року біля Торецька на Донеччині.

За даними міськради, кулеметнику стрілецького батальйону було 33 роки. Дату і місце прощання з Романом Радом'яком сповістять пізніше.

Богдан Баховець

У Голобській громаді на Ковельщині оголосили дводенну жалобу у зв'язку зі смертю захисника із села Майдан Богдана Баховця.

Військовий помер у медзакладі через поранення, які два місяці тому отримав під час боїв біля міста Торецьк у Донецькій області.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Реклама Google

Telegram Channel