Курси НБУ $ 41.22 € 45.52
В Україні ліквідували окупанта-батька 14 дітей, який пішов воювати за гроші

В загарбника було було 11 дітей від першого шлюбу і троє від другого.

Фотоколаж із сайту unian.ua.

В Україні ліквідували окупанта-батька 14 дітей, який пішов воювати за гроші

Хто до нас із мечем прийде, то від меча – і загине!

На війні в Україні ліквідували окупанта-батька 14 дітей. Він підписав контракт коли в регіоні підняли виплату за контракт із Міноборони до мільйона рублів.

Про це інформує УНІАН.

Прощання з Авраамом Мелехом пройшло в Єлабузі, куди нещодавно переїхала його сім'я. Як з'ясувала «НеМосква», у нього 11 дітей від першого шлюбу і троє від другого. Старшій дочці 22 роки, молодшому синові 9 місяців. 11 з його дітей - неповнолітні.

Контракт 44-річний Авраам уклав у липні 2024 року. На початку липня влада Татарстану підняла одноразову виплату до мільйона рублів, а також провела вербувальний телемарафон, а вже у вересні Мелех був ліквідований.

Як дізналися журналісти, раніше його звали Володимир Голуб, потім він змінив ім'я на інше - Авраам Ізраїлевич Мелех, і став давати єврейські імена і своїм дітям.

Зазначається, що останнім часом Мелех захоплювався спортом, завів Тікток, а також викладав відео зі спортзалу на Ютубі. Останній відеоролик він опублікував 19 липня - це день підписання контракту. На ньому він із новою дружиною відзначає укладення шлюбу.

Читайте також: У Польщі до Українського легіону поки що зголосилось лише 196 добровольців.

Реклама Google

Telegram Channel