Курси НБУ $ 41.22 € 45.52
Громада на Волині отримала нову техніку від польського благодійного фонду

Для відділення стаціонарного догляду для постійного проживання територіального центру соціального обслуговування передали холодильник, пральну машину, сушильну машину, картоплечистку, морозильну камеру та дві мікрохвильові печі.

Фото: facebook.com.

Громада на Волині отримала нову техніку від польського благодійного фонду

Нововолинська громада продовжує активно співпрацювати з міжнародними благодійними організаціями з метою надання допомоги внутрішньо переміщеним особам та соціально незахищеним мешканцям

3 жовтня було отримано гуманітарну допомогу від Благодійного фонду «Польський центр міжнародної допомоги» за фінансової підтримки уряду та народу Тайваню.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

Для відділення стаціонарного догляду для постійного проживання територіального центру соціального обслуговування передали холодильник, пральну машину, сушильну машину, картоплечистку, морозильну камеру та дві мікрохвильові печі. Також для підопічних терцентру благодійники надали засоби гігієни та продукти харчування.

Було роздано 37 продуктових пакунків і засобів гігієни для внутрішньо переміщених осіб, які є малозабезпеченими та мають інвалідність.

Налагодив співпрацю з фондом «Польський центр міжнародної допомоги» та залучив благодійну допомогу для Нововолинської громади міський голова Борис Карпус під час відрядження до Варшави.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Як на Волині забезпечують принцип безбар'єрності під час надання адміністративних послуг.

Реклама Google

Telegram Channel