Курси НБУ $ 41.22 € 45.52
На Волині рідним полеглих Героїв вручили їхні посмертні нагороди

Ми в неоціненному боргу перед кожним захисником.

Фото: Фейсбук.

На Волині рідним полеглих Героїв вручили їхні посмертні нагороди

Сім’ї полеглих воїнів-Героїв Торчинської громади отримали високі державні відзнаки своїх рідних, які були нагороджені, на жаль, посмертно

Вручення відбулося під час заходу до Дня Захисників та Захисниць України, який відбувся у Торчинському музеї імені Григорія Гуртового

Про це повідомили у Торчинській громаді. 

Орденів «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) удостоєні жителі Торчинської громади:

Павло Ткачук ( Указ Президента України від 22 березня 2024 року №166)

Валерій Марушко (Указ Президента України від 30 кввітня 2024 року №255).

Орден «За мужність» ІІІ ступеня — це українська державна нагорода, яка вручається за особисту мужність і героїзм, проявлені під час виконання службового або громадянського обов'язку. Орден ІІІ ступеня є однією з найвищих форм визнання за хоробрі дії, вчинені в умовах підвищеної небезпеки, зокрема під час бойових дій, рятувальних операцій, а також захисту державних інтересів.

Найвищої шани та вдячності заслуговують Герої, які ціною власного життя та неймовірних зусиль визволяють рідну від рашистської навали. Ми в неоціненному боргу перед кожним захисником. Завдяки неймовірним зусиллям наших воїнів, ми маємо наше теперішнє та плануємо майбутнє на своїй, Богом даній землі.

Якби ми могли загадати бажання і воно обов’язково здійснилось, то це було б бажання про Перемогу та мир. Цього ми прагнемо найбільше. На жаль, нам не під силу повернути тих, кого забрала люта війна, але ми маємо молитися та пам’ятати кожного, хто віддав життя за Батьківщину.

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Перший допис після полону азовець з Волині присвятив своїй загиблій дівчині (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel