Курси НБУ $ 41.19 € 45.43
Христину Соловій судили  за матюки на концерті

Христину суд виправдав. Але навряд чи їй сподобалося сидіти в його залі. Це ж – не у фотосалоні.

Фото – Instagram/soloviyka.

Христину Соловій судили за матюки на концерті

Відома українська співачка постала перед судом після резонансного випадку на концерті в Чорноморську, де обматюкала колишню назву міста – Іллічівськ

 

Раніше правоохоронні органи інкримінували артистці дрібне хуліганство за публічну лайку зі сцени під час «Виделкаfest» у Чорноморську, де вона назвала колишню назву міста Іллічівськ «повною х*йн*ю». Зрештою, суд розглянув справу Христини Соловій і виправдав співачку через відсутність складу правопорушення.

«Обов’язковою ознакою об’єктивної сторони даного кримінального правопорушення є наслідки у вигляді порушення громадського порядку та спокою громадян. Однак, громадяни, які прийшли на концерт, не потребували і не перебували в спокої, цілеспрямовано прийшли на масовий захід, де не може бути тихо і спокійно, тому є безпідставним твердження про порушення спокою громадян, – зазначив суд. – Що стосується порушення громадського порядку, то це питання не може розглядатися поза обставинами та контекстом, в якому прозвучала нецензурна лайка. Критерії громадського порядку є різними в залежності від місця, обставин і учасників події. Одна й та ж сама лайка має різний вплив на оточуючих та громадський порядок. Суд дійшов висновку про відсутність складу адміністративного правопорушення».

Перед тим знаменитість виголосила промову, яку додатково опублікувала у фотоблозі, де розкритикувала постаті володимира путіна й володимира леніна. І заявила, що не визнає себе винною. Окрім того, вона підкреслила, що судове засідання є «випробовуванням зрілості та справедливості нашого суспільства».

Марта САЛО.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel