Курси НБУ $ 41.19 € 45.43
Ахтем Сеітаблаєв назвав причину розлучення з дружиною

Ахтем Сеітаблаєв вважає, що донька Сафіє (обоє на фото) ображена на нього через зраду.

Фото із сайту tsn.ua.

Ахтем Сеітаблаєв назвав причину розлучення з дружиною

А також розповів про напружені стосунки з донькою

Відомий український режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв оголосив про розрив із своєю другою дружиною, продюсеркою Іванною Дядюрою ще в жовтні 2021 року. Розставання він пояснив нещодавно тим, що «нас надто багато стало в житті одне одного, ми ж і працювали разом». 

«Напевно, можна назвати, що ми набридли одне одному. А потім, коли ти захоплюєшся, закохуєшся в іншу людину, навіть, якщо тобі так здається…», – поділився режисер.

Ахтем Сеітаблаєв каже, що робив все можливе, аби після розриву залишитися в нормальних стосунках. Утім, цього досягти не вдалося. Найбільше йому прикро, що через розлучення страждають діти. 

Адже якщо після розриву з першою дружиною режисер має чудові стосунки зі спадкоємцями, то у цьому випадку – ні. 

Реклама Google

Сеітаблаєв зізнається, що наразі він не спілкується з молодшою донькою Сафіє, через що йому – неабияк прикро. Режисер вважає, що донька ображена на нього через зраду.

«Стосунків із молодшою донькою, на жаль, зараз немає. Можливо, я був недостатньо наполегливим у проявах своєї любові до неї. Я дуже сподіваюся, що з молодшою донькою ми вийдемо на те, аби часто й відверто спілкуватися. Поки що, на жаль, цього нема. Коли востаннє я вітав доньку з днем народження, мені не відповіли. Напевно, – сильна образа. Думаю, що за зраду», – поділився режисер.

Зазначимо, після розлучення з дружиною Ахтем Сеітаблаєв почав зустрічатися з молодшою на 20 років Мар’яною Боцвинюк, якій 2023-го навіть встиг освідчитися. Утім, у липні цього року режисер оголосив про їхній розрив та назвав причину. 

«Вона – людина молода. У неї все життя – попереду. Так буває в житті дорослих людей. Все ж таки, при всьому бажанні знайти спільну мову, її не знайшли. Буває, нічого страшного», – поділився 51-річний Сеітаблаєв у коментарі програмі «Ранок у великому місті».

Валерія СУЛИМА.

Читайте також: На Волині серед осені зацвіли… айва і форзиція​.

Telegram Channel