Курси НБУ $ 41.19 € 45.43
Чорні вісті з фронту: на війні загинули ще п'ятеро волинян

Фото: Відкриті джерела.

Чорні вісті з фронту: на війні загинули ще п'ятеро волинян

Наш Поліський край вмивається гіркими сльозами

Учора в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще п'ятеро бійців з Волині: Олег Гарбар, Дмитро Покальчук, Руслан Борнос, Олександр Крижан і Петро Грисюк.

Олег Гарбар

3 жовтня 2024 року під час виконання бойового завдання на території Донецької області, внаслідок обстрілу загинув волинянин Олег Гарбар.

 

 За даними Любешівської громади, старшому солдату було 30 років. Дату і місце прощання з Олегом Гарбаром сповістять додатково.

Дмитро Покальчук

В районі населеного пункту Першотравневе Куп’янського району Харківської області загинув військовослужбовець Дмитро Покальчук, повідомили у Торчинській громаді.

 

  Останній бій 43-річний волинянин прийняв 30 вересня 2024 року. Прощання з Дмитром Покальчуком відбудеться у суботу, 5 жовтня. 

Руслан Борнос 

4 жовтня провели в останню путь полеглого захисника Руслана Борноса. Бійця поховали на Алеї слави у Гаразджі, повідомили у Підгайцівській громаді.

 

 Військовий був стрільцем-снайпером парашутно-десантного батальйону, загинув 27 вересня 2024 року поблизу населеного пункту Новогорівка Покровського району Донецької області.

Олександр Крижан

Лучанину Олександру Крижану було 55 років. Військовий служив на посаді командира відділення гранатометного взводу, повідомили у міськраді. 

Сержант загинув 30 вересня 2024 року на Курському напрямку РФ під час виконання бойового завдання. Дату і місце прощання з Олександром Крижаном сповістять пізніше.

Петро Грисюк

Про втрату також повідомили в Оваднівській громаді — у бою з окупантами поліг військовослужбовець із села Білин Петро Грисюк. 

Відомо, що волинянину було 59 років. У Петра Грисюка залишилися дружина, діти та онуки. Прощання із захисником відбудеться 5 жовтня. 

Читайте також: «Порошенко в італійській газеті щодо ударів вглиб росії: не зв’язуйте Україні руки!»

Реклама Google
 

 
Telegram Channel