Курси НБУ $ 41.19 € 45.43
Відомий український боксер допомагає другу Кадирова

Отакої: Єгор Великовський (зліва) допомагає росіянину Артуру Бетербієву готуватися до бою.

Фото Главком.

Відомий український боксер допомагає другу Кадирова

Спортсмен вирішив спарингувати з кадировцем

Відомий український боксер Єгор Великовський допомагає росіянину Артуру Бетербієву готуватися до бою за титул абсолютного чемпіона світу у напівважкій вазі з іншим представником РФ Дмитром Біволом. Про це сам Великовський, розповів на своїй сторінці в Instagram, інформує «Главком».

Єгор Великовський.
Єгор Великовський.

 «Після трьох тижнів непростих спарингів з чемпіоном світу відчуваю заряд мотивації, впевненості та відчуття нового етапу в моїй професійній карʼєрі», – написав українець.

Бетербієв є другом глави Чечні Рамзана Кадирова. На це звернув увагу у Facebook головний редактор ua.tribuna.com Олег Щербаков. Він розкритикував Єгора, а також інших українських боксерів, які поставили лайк під постом Великовського в Instagram. «Український боксер Єгор Великовський допомагає готуватися до бою кадировцю Артуру Бетербієву. Про це він сам з гордістю повідомив у своєму інстаграмі. Пост уже лайкнули інші українські боксери Дмитро Митрофанов, Сергій Радченко, Федір Черкашин та інші. Круто, молодці», – написав Щербаков.

 

 Бій Бетербієв – Бівол відбудеться 12 жовтня в Ер-Ріяді (Сайдівська Аравія), хоча раніше WBC був категорично проти цього бою.

Реклама Google

Telegram Channel