Курси НБУ $ 41.19 € 45.43
Після корупційного скандалу очільник Волині провів термінову нараду

Юрій Погуляйко: «На Волині посилюємо роботу для недопущення корупції, особливо в установах, які безпосередньо впливають на мобілізацію».

Фото із сторінки Юрія Погуляйка у Facebook.

Після корупційного скандалу очільник Волині провів термінову нараду

«Цинізм та зухвалість ситуації просто вражає»

Про це повідомив керівник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Провів термінову нараду із керівниками правоохоронних органів, ТЦК та СП, головними лікарями медзакладів, керівниками медико-соціальних експертних комісій Волині, начальниками РВА та начальником обласного управління охорони здоров’я.

Корупційний випадок з МСЕК в одній з областей сколихнув всю країну. Цинізм та зухвалість ситуації просто вражає.

Саме тому від сьогодні на Волині посилюємо роботу для недопущення корупції, особливо в установах, які безпосередньо впливають на мобілізацію.

 

 До слова, в області діє 10 медико-соціальних експертних комісій (обласна, Луцька міська, 4 міжрайонних, 3 міжрайонних однопрофільних спеціалізованих та 1 міжрайонна двопрофільна).

Тож за результатами наради доручив правоохоронцям негайно розпочати роботу з перевірки рішень МСЕК і ВЛК. У разі виявлення фактів необгрунтованого ухвалення таких рішень – ініціювати перегляд.

Також невідкладно розпочинається робота з викриття корупційних правопорушень у сфері службової діяльності системи МСЕК та військово-лікарської експертизи.

Управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації – посилити моніторинг рішень МСЕК та ВЛК», - зазначив пан Погуляйко.

Читайте також: Затримали керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи, у якої знайшли мільйони доларів.

Реклама Google

Telegram Channel