Курси НБУ $ 41.19 € 45.43
У місті на Волині музичну школу привітали зі знаковим ювілеєм

Многії літа!

Фото: Facebook.

У місті на Волині музичну школу привітали зі знаковим ювілеєм

5 жовтня у Володимирській дитячій музичній школі відбулись урочистості з нагоди 70-річчя заснування цього мистецького закладу

Протягом семи десятиліть школу закінчили майже дві з половиною тисячі юних володимирчан і жителів навколишніх сіл, за цей час там працювало близько 350 викладачів. Нині навчають дітей 47 педагогів. Показово, що 70 відсотків із них – це колишні випускники школи.

Про це розповідає Володимирська міська рада.

Є серед викладачів і ті, які мужньо стали на захист України від російських загарбників. Від перших днів повномасштабного вторгнення росії добровольцем приєднався до лав ЗСУ колишній директор Андрій Пальоха. Узяли до рук зброю також Юліан Пальоха, Юрій Бражніков, Назар Мазуркевич.

Цього дня на свято з усіх усюд з’їхались випускники різних років, зібрались викладачі, учні, друзі школи.

«Сьогодні маємо привід пишатися досягненнями та перемогами наших учнів. З гордістю згадуємо наших випускників, серед яких є відомі музиканти, композитори, викладачі та просто люди, для яких музика стала невід’ємною частиною життя. Щиро дякую кожному за ваш вклад у розвиток школи, за вашу любов до музики, за те, що разом ми творимо цей дивовижний світ музичного мистецтва. Нехай музика завжди звучить у ваших серцях!» – звернувся до присутніх у залі директор школи Роман Віслобоков.

Узяв слово і міський голова Ігор Пальонка, привітав викладачів, що відкривають дітям світ музики і в кожного зі своїх учнів вкладають часточку своєї душі, подякував їм за багаторічну мистецьку і педагогічну працю. Принагідно висловив вдячність і нашим захисникам, завдяки яким діти мають можливість надалі навчатись улюбленої справи. Побажав школі процвітання, а вихованцям та їхнім наставникам – нових творчих досягнень.

Від себе особисто Ігор Пальонка вручив школі у подарунок принтер, а викладачів нагородив преміями та подяками міського голови. Також із вітальним словом звертались до винуватців свята заступник міського голови Андрій Гудим, начальниця відділу культури і мистецтва Олена Омелюх, колишній директор та викладач школи Андрій Шоцький, директор педагогічного фахового коледжу Микола Савельєв, заступниця директора Володимирської художньої школи Оксана Стасюк.

Прибули з подарунками, в тому числі музикальними, ансамбль викладачів Локачинської музичної школи «Вуймівські музики», викладачка Іваничівської дитячої музичної школи Інна Москаленко, диригентка Київського державного академічного муніципального естрадно-симфонічного оркестру, скрипалька Галина Головацька-Гуль, ансамбль духових інструментів Центру позашкільної освіти, ансамбль народної пісні «Розмай», випускник школи, а нині концертмейстер Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України Сергій Митрофанов та інші випускники, які представляють різні учбові заклади України, у яких навчаються зараз або працюють.

Своїм талановитим виконанням різноманітних музичних номерів святкову атмосферу цього дня створювали і теперішні учні школи та їхні викладачі. Разом з колегами-музикантами співав і директор Роман Віслобоков, не втомлюючись дякувати усім причетним до свята і закликаючи любити музику усім своїм серцем.

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також: «Волинське місто запрошує на ярмарок осіннього врожаю».

Реклама Google

Telegram Channel