Курси НБУ $ 41.19 € 45.43
Випробували військові: у Ковелі відкрили перший майданчик для петанку

У Ковелі відбувся перший турнір для ветеранів та їхніх родин з петанку.

Фото із сторінки Ігоря Чайки у Facebook.

Випробували військові: у Ковелі відкрили перший майданчик для петанку

За фінансової підтримки благодійного фонду «NOVA UKRAINE» разом із міжнародним волонтерським логістичним центром «Марлог» у Ковелі відкрили перший майданчик для петанку

Петанк — це гра з металевими кулями на результат, яка сприяє фізичному та психологічному відновленню для людей будь-якого віку та фізичних можливостей.

Про це повідомив міськкий голова Ігор Чайка.

 

 «Ігровий майданчик для петанку обладнали поряд зі стадіоном «Локомотив». Вже сьогодні на новій локації відбувся перший турнір для ветеранів та їхніх родин, присвячений Дню захисників та захисниць України.

Перед початком змагань досвідчені тренери з федерації петанку України ознайомили учасників з правилами гри та технікою кидання металевих куль.

 

 Мав за честь привітати ветеранів та захисників, які прийшли позмагатися за призи турніру та опанувати нову для себе спортивну гру. Висловив подяку організаторам змагань — міжнародному волонтерському логістичному центру «Марлог» — за чудову ідею та її реалізацію.

Найцінніша нагорода турніру — це гарний настрій та позитивні емоції всіх, хто сьогодні відкрив для себе петанк та знайшов час поспілкуватися зі старими й новими друзями», - йдеться у повідомленні.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel