Євген Клопотенко на Волині знайомився із приготуванням традиційної страви
У гостинну Смідинську громаду завітав український шеф-кухар, ресторатор, громадський активіст, блогер та телеведучий
Співзасновник ресторану «Сто років тому вперед» та бістро «Інші», автор популярного в Україні кулінарного сайту klopotenko.com – Євген Клопотенко приїхав на Волинь познайомитись із місцевою кухнею.
Про це інформують на фейсбук-сторінці Центр культури, дозвілля, спорту та туризму с. Смідин.
Відомий український кухар залюбки скуштував традиційну страву, яка віднесена до нематеріальної культурної спадщини –смідинську капусту.
«Завдяки таким моментам розумієш важливість та цінність культури», - написали у дописі.
Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно! Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу Волинь ЗМІ
Читайте також: У громаді на Волині за давнім рецептом печуть «хліб з чорнушкою».