Курси НБУ $ 41.19 € 45.43
Ворог повністю окупував Красногорівку на Донеччині

Інтенсивні бої за місто почалися ще 15 квітня. 

Фото із сайту unian.ua.

Ворог повністю окупував Красногорівку на Донеччині

Неприємна новина з фронту

Аналітики проєкту Deepstate повідомили, що росіяни завершили повну окупацію Красногорівки Донецької області.

«Ворог завершив повну окупацію Красногорівки, а також просунувся в Цукуриному, біля Гірника та Любимівки», – зазначає Deepstate.

Інтенсивні бої за місто почалися ще 15 квітня... 

На думку фахівців Інституту вивчення війни (ISW), готовність російського військового командування досягати обмежених тактичних успіхів в обмін на значні втрати бронетехніки буде ставати дедалі дорожчою через обмежені запаси озброєння і техніки радянських часів.

За повідомленнями, російські війська втратили щонайменше 5 дивізій бронетехніки і танків у Покровському районі з початку наступальної операції із захоплення Авдіївки в жовтні 2023 року і під час посилених російських наступальних операцій на заході Донецької області влітку 2024 року.

Аналітики зазначають, що користувач мережі X (раніше Twitter), який відстежує візуально підтверджені втрати російської техніки в Україні, заявив, що російські війська втратили 1 830 одиниць важкої техніки в Покровському районі з 9 жовтня 2023 року.

Читайте також: Дружина Героя з Волині: «На похоронах чоловіка говорили, що ми – одна на мільйон пара, в якій один одного так любив…».

Telegram Channel