Курси НБУ $ 41.20 € 45.22
У великому селі на Волині відремонтували амбулаторію

Створено умови безперешкодного доступу для осіб з інвалідністю.

Фото Камінь-Каширська громада.

У великому селі на Волині відремонтували амбулаторію

Амбулаторія у Видерті Камінь-Каширської громади стала доступнішою і комфортнішою

Війна вносить свої корективи у наші плани, але не може зупинити добрі наміри та прагнення до змін. Одним з таких є ремонт амбулаторії у Видерті.

У 2021 році розпочались роботи зі створення умов безперешкодного доступу для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до цього закладу охорони здоров’я.

Проєкт мав велике значення, адже доступ до якісної медичної допомоги є основним правом кожного. Проте, з початком повномасштабного вторгнення, роботи змушені були призупинити й завершили аж у 2023, інформують у громаді.

 

 Цього року було проведено поточний ремонт приміщення Видертської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, що сприяло створенню комфортних умов для медичних працівників та пацієнтів.

Ці заходи були реалізовані спільним коштом Камінь-Каширської міської ради та комунального підприємства «Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Сьогодні, очільник громади Віктор Пась завітав до амбулаторії у Видерті й оглянув проведені роботи.

 

 Міський голова втішений тим, що попри всі перешкоди й виклики сьогодення вдалось завершити розпочату справу, забезпечивши людям з інвалідністю та маломобільним групам населення та жителям Видертського старостинського округу комфортний та безпечний доступ до медичної допомоги, що у всі часи є пріоритетом.

Реклама Google

Telegram Channel