Курси НБУ $ 41.19 € 45.13
«Це – не війна бідних за те, щоб багаті могли відкупитися від війни», – нардеп про економічне бронування

Тому, в кого мала зарплата, – війна, а в кого висока – мати рідна.

Фотоколаж із сайту slovoidilo.ua.

«Це – не війна бідних за те, щоб багаті могли відкупитися від війни», – нардеп про економічне бронування

«Це – війна за незалежність держави»

Народний депутат України від «Європейської Солідарності» Володимир В’ятрович вважає, що ідея економічного бронювання від мобілізації є злом для країни.

Про це він сказав в етері телеканалу «Еспресо».

«Ще не бачив представленої моделі економічного бронювання, яку нібито запропонував уряд. Але вважаю, що сама ідея економічного бронювання – це зло. Адже перетворювати війну на війну бідних, тобто що громадянський обов’язок можуть і мають виконувати лише ті люди, які не мають достатньої кількості грошей, у той час, як інші можуть від цього відкупитися, – це дуже небезпечно для країни», – наголосив В’ятрович.

Реклама Google

За словами народного депутата, війна, яка зараз ведеться, це – війна за незалежність держави, це – війна за збереження нашої нації, а не війна бідних за те, щоб багаті могли відкупитися від війни.

«Такі ідеї дуже небезпечні, і гратися з ними в час, коли ми маємо проблеми з мобілізацією і бракуємо ресурсів для того, щоб зупинити російський наступ, – це підкидати росіянам теми якогось внутрішнього соціального конфлікту в країні», – резюмував В’ятрович.

Читайте також: Дружина Героя з Волині: «На похоронах чоловіка говорили, що ми – одна на мільйон пара, в якій один одного так любив…».

Telegram Channel