Курси НБУ $ 41.19 € 45.13
У лікарні на Волині завдяки міжмуніципальному співробітництву громад надають сучасні реабілітаційні послуги

Сьогодні кваліфіковані спеціалісти надають реабілітаційні та відновні послуги усім, хто до них звертається, і бачать реальний результат своєї роботи.

Фото: facebook.com.

У лікарні на Волині завдяки міжмуніципальному співробітництву громад надають сучасні реабілітаційні послуги

У Рожищенській лікарні пропонують послуги з реабілітації та відновне лікуванням хворих після отриманих травм і гострих неврологічних захворювань

Надання реабілітаційних послуг для населення Рожищенської, Копачівської та Доросинівської громад на базі КП «Рожищенська багатопрофільна лікарня» стало можливим завдяки підтримці Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та напрацьованому договору міжмуніципальної співпраці між трьома сусідніми громадами.

Про це інформує Рожищенська міська рада.

Проєкт «Організація надання реабілітаційних послуг для населення на базі КП «Рожищенська багатопрофільна лікарня» Рожищенської міської ради є одним з п'яти проєктів міжмуніципальної співпраці між трьома сусідніми громадами колишнього Рожищенського району, які були напрацьовані за експертної підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Громади співфінансували проведення поточного ремонту кабінетів медичного закладу для надання реабілітаційних послуг. А завдяки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» відремонтовані кабінети вдалося обладнати різноманітним сучасним реабілітаційним обладнанням на суму понад 1,2 млн.гривень.

Сьогодні кваліфіковані спеціалісти надають реабілітаційні та відновні послуги усім, хто до них звертається, і бачать реальний результат своєї роботи.

Днями у Рожищенській багатопрофільній лікарні побувала делегація представників Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», аби пересвідчитися, що міжмуніципальне співробітництво громад у сучасних умовах реформи медицини та викликів, пов'язаних з війною в країні, є дієвим методом покращення якості та розширення спектру медичних послуг на регіональному рівні.

Гості оглянули медичні кабінети, де надаються послуги з реабілітації, сучасні тренажери та інше медичне обладнання, яке використовується у роботі, поспілкувалися з медичним персоналом, який займається реабілітацією хворих, а також з керівником закладу Віктором Редзієм, Рожищенськиим міським головою Вячеславом Поліщуком та проєктним менеджером Марією Печко.

Підводячи підсумки зустрічі, Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук подякував Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за вагому підтримку, а також наголосив, що завдяки міжмуніципальному співробітництву вдалося, що найперше, утримати лікарню у спроможній мережі медичних закладів та реалізувати впровадження реабілітаційних послуг для пацієнтів, адже це питання сьогодні важливе як ніколи.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцькому районі встановили новий рекорд по збору пластикових кришечок.

Реклама Google

Telegram Channel