Курси НБУ $ 41.21 € 45.05
На Волині любителі риболовлі змагалися у вправності і донатили на ЗСУ

Відбулася Відкрита першість Турійської громади з ловлі хижої риби.

Фото: facebook.com.

На Волині любителі риболовлі змагалися у вправності і донатили на ЗСУ

На базу «Тур», що на мальовничому озері Величі в Соловичах, у неділю, 6 жовтня, з'їхалися любителі риболовлі, аби спробувати свою удачу та водночас задонатити на ЗСУ

Адже проведення заходу мало за мету зібрати кошти на потреби наших воїнів. Участь зголосилися взяти риболови з Турійщини та Ковеля. Та от дощова погода зовсім не сприяла гарному кльову. Все ж на гачок досвідчених вудкарів потрапили і щука, і окунь (лише ці представники водного царства бралися до уваги).

Про це повідомляє Турійська селищна рада.

Перед проведенням змагань організатори та учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів. Які віддали своє життя у боротьбі за Україну. Був момент урочистого підняття Державного Прапора та виконання Гімну.

А потім упродовж чотирьох годин вудкарі випробовували свою удачу, задіюючи всі свої вміння із ловлі риби, проте досвід в такій справі не завжди має вирішальне значення, тож шестеро учасників в той день залишилися взагалі без улову. А от іншим рибка таки піймалась на гачок.

Після фінального зважування переможцем був визначений Богдан Федорук. На друге місце вистачило улову Богдана Пікарука, який також переміг у номінації «Найбільша рибина». Третє місце вивудив найстарший учасник змагань Олександр Кугіль. На переможця та призерів очікували приємні нагороди, а для всіх учасників – пам’ятні подарунки та смачна рибна юшка.

Фінансово підтримали змагання підприємці Ярослав Ярмолюк (магазин «Світ рибалки») та Ольга Федорук (магазин «На рибалку»).

Організаторами спортивного заходу стали: голова секції спортивного рибальства Товариства мисливців і рибалок Володимир Василюк, багаторічний активіст спортивного життя громади Олександр Лемещук у співпраці з відділом освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У сільському медичному закладі на Волині створили умови безперешкодного доступу для осіб з інвалідністю.

Реклама Google

Telegram Channel