Курси НБУ $ 41.19 € 45.13
А Миколайович – у 71 рік отримав посвідчення водія!

«Дружина не дочекається вже, щоб покатав на мотоциклі».

Фото – Сервісні центри МВС у Львівській області.

А Миколайович – у 71 рік отримав посвідчення водія!

Для навчання не існує вікових обмежень. Відому фразу «вчитись ніколи не пізно» підтвердив 71-річний Станіслав Миколайович, житель міста Сміли

На свій 70-й день народження чоловік отримав від дітей подарунок, про який давно мріяв – новенький мотоцикл «Musstang» на «120 коней». Тож, не роздумуючи, зателефонував до місцевої автошколи та записався на навчання.

Теоретичну частину іспиту в сервісному центрі МВС Черкас Станіслав Миколайович здав з першої спроби. А вчора з таким же результатом склав і практичний іспит, інформують Сервісні центри МВС у Львівській області.

У свої 71 чоловік активний, бадьорий, веселий, упевнений в собі: «Вік не перешкода, щоб навчитися водити, головне – бажання, впевненість і завзятість при досягненні своєї цілі».

Фото –  Сервісні центри МВС у Львівській області.

«Дружина не дочекається вже, щоб покатав на мотоциклі». Фото – Сервісні центри МВС у Львівській області.

 «Дружина телефонує, переживає, коли приїду? Не дочекається вже, щоб покатав на мотоциклі. Сміється… Тепер будемо удвох на дачу їздити, не підлаштовуючись під громадський транспорт».

Реклама Google

Приклад Станіслава Миколайовича доводить, що для рішучих і вмотивованих дій не існує вікових перешкод. Існують лише дві перепони: медична комісія, яка за низкою обмежень може не допустити до водіння, і друга – власний сумнів у можливості навчитися керувати транспортом.

Нагадуємо, право на керування транспортними засобами категорії А надається особам з 16 років. Для отримання посвідчення водія необхідно скласти теоретичний іспит в сервісному центрі МВС. До нього можливо готуватись як самостійно, так і в акредитованому навчальному закладі. Після успішного складання тестування, майбутній водій проходить практичну підготовку в автошколі та складає практичний іспит в сервісному центрі МВС.

Читайте також: Євген Клопотенко на Волині готував легендарний світязький пончик (Фото).

Telegram Channel