Курси НБУ $ 41.19 € 45.13
Волинським поліцейським провели тренінг із комунікації та взаємодії з воїнами

Такі підходи сприяють зменшенню бар'єрів у спілкуванні та створюють сприятливе середовище для ветеранів.

Фото: vl.npu.gov.ua.

Волинським поліцейським провели тренінг із комунікації та взаємодії з воїнами

Поліцейські підвищили рівень професійної підготовки щодо комплексного підходу до співпраці із ветеранськими організаціями та військовими

За сприяння Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Нацполіції України, для поліцейських ГУНП і Луцького РУП, за участю голови громадської організації «Зруш скелю» Євгена Сивопляса, провели тренінг, спрямований на вдосконалення навичок стресостійкості поліцейських, коректної комунікації та взаємодії з воїнами.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Волинської області

Отриманні знання й практичні поради від ветерана війни слугуватимуть інструментом врегулювання різних гострих та чутливих реакцій військовослужбовців у повсякденній діяльності поліцейських, дадуть змогу краще розуміти та відчувати реалії життя ветеранів, їх унікальні потреби і виклики. Своєю чергою, поліцейським це дозволить ефективніше та професійніше виконувати свої обов'язки та бути стресостійкими у складних ситуаціях.

Представниця Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України Наталія Бартошук зазначила: «Ми постійно співпрацюємо з ветеранськими організаціями області. Намагаємось встановити довірливі відносини, аби коректно виходити з можливих кризових ситуацій, які виникають і ще точно виникатимуть. Важливо, аби суспільство бачило цю взаємодію, щоб люди також довіряли правоохоронцям, поважали наших воїнів».

Крім того, такі підходи сприяють зменшенню бар'єрів у спілкуванні та створюють сприятливе середовище для ветеранів.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинські школярі побували в головному управлінні нацполіції області (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel