Курси НБУ $ 41.19 € 45.13
Мер Луцька проти роботи будь-яких закладів у нічний час

Міський голова звернувся до правоохоронців, аби вони контролювали дотримання закладами комендантської години.

Фото: Ілюстративне.Фейсбук.

Мер Луцька проти роботи будь-яких закладів у нічний час

Сьогодні під час засідання виконавчого комітету розглянуто кілька питань, які стосувалися режиму роботи закладів харчування та торгівлі

Зокрема, щодо роботи закладу «Моджо Холл», ПАБ «Олдскул», торговельного павільйону магазину «Там Там міні», магазинів «Сімі».

Про це повідомили у Луцькій міській раді. 

Під час розгляду цих питань виникла дискусія щодо роботи розважальних закладів до 24 години, адже власники просили встановити саме такий режим роботи. Лунала думка, що варто встановити до 23.00, аби працівники та відвідувачі закладів могли доїхати додому.

Міський голова Ігор Поліщук зауважив, що не голосував за встановлення режиму роботи закладу «Моджо Холл», бо має власну думку щодо цього.

«Особисто я категорично проти роботи будь-яких закладів у нічний час під час комендантської години. У соціальних мережах люди скаржаться на роботу цього закладу у комендантську годину, на порушення режиму тиші у нічний час. До мене особисто надходило найбільше скарг на роботу саме «Моджо Холл». Не знаю, чи такі скарги надходили у поліцію та інші структури. Правила мають бути однаковими для всіх. І якщо усі заклади мають завершувати роботу до комендантської години, то і цей також».

Міський голова звернувся до правоохоронців, аби вони контролювали дотримання закладами комендантської години. Особливо тих, на які надходять скарги.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинським поліцейським провели тренінг із комунікації та взаємодії з воїнами.

Реклама Google

Telegram Channel