Курси НБУ $ 41.19 € 45.13
Володимирська громада співпрацюватиме з благодійним фондом

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Володимирська громада співпрацюватиме з благодійним фондом

9 жовтня Володимирська міська рада в особі міського голови Ігоря Пальонки та обласний благодійний фонд «Карітас-Волинь» в особі директора Володимира Кметя підписали меморандум про співпрацю задля спільної роботи над покращенням надання соціальних послуг у громаді

Метою меморандуму є співпраця сторін у проведенні спільних заходів, реалізації програм та проєктів у сфері соціального захисту Володимир-Волинської міської територіальної громади: осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, малозабезпечених сімей, учасників бойових дій, внутрішньо переміщених осіб та інших категорій громадян, які потребують соціальної допомоги.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Обласний благодійний фонд «Карітас-Волинь», осередок якого знаходиться у Нововолинську, діє як частина великої мережі Caritas Internationalis, що об’єднує католицькі благодійні організації по всьому світу. Фонд надає широкий спектр соціальних послуг, має реабілітаційні програми та освітні ініціативи, а також надає гуманітарну допомогу.

Активна робота благодійного фонду у нашій громаді розпочалася цього літа, адже його фахівці працюють у Центрі життєстійкості, де безплатно надають психосоціальну підтримку вразливим верствам населення, ветеранам та їхнім родинам, ВПО, сім’ям з дітьми та усім мешканцям громади.

«Сподіваюся, що і надалі співпраця з благодійним фондом буде такою ж плідною, тісною та спрямованою на об’єднання сил заради підтримки тих, хто потребує допомоги у цей нелегкий воєнний час, – зазначив міський голова Ігор Пальонка під час спілкування із представниками фонду.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку надали приміщення ветеранській громадській організації.

Реклама Google

Telegram Channel