Курси НБУ $ 41.19 € 45.13
Підприємство у Камені-Каширському, де працює 100 людей, допомогло армії на 10 мільйонів

Начальник ОВА Юрій Погуляйко відвідав оглянув потужності виробництва та поспілкувався з його директором Анатолієм Буськом.

Фото Волинська ОВА.

Підприємство у Камені-Каширському, де працює 100 людей, допомогло армії на 10 мільйонів

ТзОВ «ДОФ Арбо» одне з бюджетоутворюючих підприємств Камінь-Каширщини

Очільник Волинської ОВА Юрій Погуляйко ознайомився з роботою цього підприємства. Основною діяльністю підприємства є деревообробне виробництво, виготовлення та реалізація лісопродукції. Загалом підприємство виготовляє свою продукцію на експорт, чим забезпечує надходження валютних коштів в Україну, повідомили у Волинській ОВА.

За 2022 рік від ТзОВ до бюджетів різних рівнів надійшло загальнообов’язкових платежів та зборів на загальну суму понад 7,3 млн гривень, а за 2023 рік понад 5 млн гривень.

 

 Окрім того, «ДОФ Арбо» допомагає ЗСУ. З початку повномасштабного російського вторгнення в Україну підприємство спрямувало на потреби наших військових близько 10 млн гривень.

У рамках робочої поїздки у Камінь-Каширський район начальник ОВА Юрій Погуляйко відвідав оглянув потужності виробництва та поспілкувався з його директором Анатолієм Буськом.

«Зазначу, що попри нелегкий час та труднощі підприємство розвивається, працює та забезпечує роботою 95 людей», – написав очільник області на своїй сторінці у фейсбуці.

 

Реклама Google

Telegram Channel