Курси НБУ $ 41.21 € 45.05
Назвали українського футболіста, який може грати в усіх клубах світу

«У мене навіть телефон із рук випав, коли передзвонили зі збірної».

 Фото із сайту sport.ua.

Назвали українського футболіста, який може грати в усіх клубах світу

«Не здивуюся, якщо ним зацікавиться Реал»

Асистент головного тренера житомирського Полісся Володимир Книш зробив гучну заяву щодо майбутнього лідера команди Імада Ашура – Олександра Назаренка (на фото).

Наразі найкращими бомбардирами чемпіонату України 2024/25 є вінгер «Полісся» Олександр Назаренко та півзахисник Шахтаря Георгій Судаков. Обидва виконавці відзначилися сімома забитими голами.

Помічник головного тренера «Полісся» Володимир Книш в інтерв'ю сайту «Збірна» зізнався, що бачить світле майбутнє Назаренка в європейському футболі, зокрема у топ-5 чемпіонатах.

«Він у будь-якій команді може заграти! Головне – щоб травми обходили його стороною, все інше в нього є. Чи здивуюся, якщо ним зацікавиться мадридський Реал? У жодному разі. Усі тренери шукають таких футболістів, як Назаренко. Саша годиться під будь-які завдання».

Реклама Google

Нагадаємо, що нещодавно Олександр отримав дебютний виклик до національної збірної України.

 24-річний Назаренко окрім семи голів має у власному активі й п'ять результативних передач, які він оформив у 10 матчах за «Полісся» в усіх турнірах в цьому сезоні.

Контракт Олександра із житомирським клубом чинний до 30 червня 2028 року. Transfermarkt оцінює вінгера у 1,2 млн євро.

За воротами

Олександр НАЗАРЕНКО, 24-річний півзахисник житомирського «Полісся», про перший виклик у національну збірну України:

– Якщо чесно, то я ще трохи в шоці, розгублений, поки що не усвідомлюю цього. Був матч «Полісся», нам дали два вихідні. Я хотів поїхати додому, вже взяв квитки до Дніпра. Приїхав на вокзал чекати на свій поїзд. І тут мені зателефонували і сказали: «Дніпро скасовується – їдеш до збірної».

У мене навіть телефон із рук випав. Тому я зараз – дуже схвильований, але… дуже щасливий. Ні, телефон не розбив. Супер, що так вийшло. Зроблю все, щоб це був не останній виклик до головної команди країни».

Читайте також: На кого ставлять експерти у футбольному протистоянні Україна – Грузія.

Telegram Channel