Курси НБУ $ 41.21 € 45.05
У Луцьку майбутні медики познайомилися з творчістю київської художниці

Такі заходи сприяють розвитку творчого мислення.

Фото: facebook.com.

У Луцьку майбутні медики познайомилися з творчістю київської художниці

У Волинському медичному інституті відбулася виставка картин художниці Лесі Бабляк, яка представляла свої роботи в рамках мистецьких заходів навчального закладу

Творчість мисткині стала частиною культурної програми інституту, який активно підтримує мистецькі проєкти.

Про це інформує Волинський медичний інститут.

«Жовто-синій альбом» Лесі Леонідівни – це серія робіт, створених під час війни, що відображають емоційні переживання художниці під впливом подій в Україні. Творчі роботи київської художниці відрізняються своєю індивідуальністю, інноваційним підходом до живопису та глибоким художнім змістом.

Викладачі й студенти мали можливість поспілкуватися з художницею Лесею Леонідівною під час виставки картин . Зустріч відбулася в онлайн-форматі. Учасники заходу ставили запитання про творчість, натхнення та досвід, повʼязаний з війною. Це спілкування стало важливим моментом для обміну ідеями, думками, допомагаючи молоді глибше зрозуміти, як мистецтво може реагувати на виклики сучасності.

Творча виставка київської художниці стала важливою подією для Волинського медичного інституту , оскільки сприяла розвитку естетичного та культурного виховання у навчальному середовищі. Такі заходи сприяють розвитку творчого мислення і дозволяють студентам бачити, як мистецтво може відображати реалії життя у складні часи.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Міжнародні архітектори допоможуть відновити зону відпочинку на Гряді.

Реклама Google

Telegram Channel