Курси НБУ $ 41.21 € 45.05
У туристичному краї Волині до відновлення зон відпочинку залучили міжнародних архітекторів

Уже на місці архітектори запропонували кілька ідей, які можуть сприяти відродженню ур. Гряда.

Фото: Фейсбук.

У туристичному краї Волині до відновлення зон відпочинку залучили міжнародних архітекторів

Архітектори-урбаністи з різних країн завітали у Шацьку громаду

Зокрема, на запрошення секретаря селищної ради відвідати Шацьку громаду відгукнулися Тарас Дацюк, архітектор, містопланувальник ГО «Місто. Перезавантаження», Хендрік Блум, урбаніст та архітектор американо-бельгійської компанії ORG Permanent Modernity, Хуберт Траммер, польський архітектор, Надя Ніліна, архітекторка США, планувальниця, фахівчиня з розробки майстер-планів.

Про це повідомляють у Шацькій селищній раді.

Богдан Тимошук звернувся до спеціалістів із проханням розробити концепцію відродження зон відпочинку урочища Гряда. І вони виявили велику зацікавленість до цієї пропозиції та відвідали територію. 

Уже на місці архітектори запропонували кілька ідей, які можуть сприяти відродженню ур. Гряда та в цілому туризму в громаді і запросили представників Шацької селищної ради до Бельгії, щоб продемонструвати шляхи втілення в життя їхнього бачення розвитку даної рекреаційної зони.

Нові сучасні рекреаційні зони сприятимуть розвитку туризму, що, в свою чергу, позитивно вплине на економіку громади та добробут мешканців. 

Відродження цих місць покращить мікроклімат в громаді, сприятиме залученню місцевих та міжнародних туристів, створенню робочих місць та принесе нові інвестиції!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У «Цуманській пущі» упорядкували екомаршрути для поціновувачів природи.

Реклама Google

Telegram Channel