Курси НБУ $ 41.19 € 45.02
У свої 108 років волинянка Катерина Коць молиться за внука на передовій

Незважаючи на непросте життя, жінка зберегла душевне тепло, мудрість і любов до своїх рідних.

Фото із сайту Маневицької селищної ради.

У свої 108 років волинянка Катерина Коць молиться за внука на передовій

3-го жовтня Катерина Коць із села Чарторийськ на Маневиччині відсвяткувала так поважний день народження. За її плечима – більше століття спогадів, історій та досвіду

Цього дня перший заступник Маневицького селищного голови Сергій Борисюк, староста села Марія Свента, директор Територіального центру соціального обслуговування Григорій Бас та працівники відділу обслуговування громадян №8 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Оксана Богайчук і Людмила Борисюк завітали до Катерини Карпівни, щоб привітати її з цією поважною і досить рідкісною датою.

У своїх привітаннях гості підкреслили значимість таких людей, як іменинниця, котрі є свідками минулих епох, пережили непрості часи, але залишилися життєлюбними та сильними духом.

Довгожителька дочекалася не лише 9 онуків, 11 правнуків, а й 10 праправнуків!   

Сергій Борисюк передав ювілярці квіти, подарунки й теплі слова від Маневицького селищного голови та усіх жителів громади. Катерина Карпівна приймала привітання із вдячною посмішкою, розповідаючи гостям про пережите за багато десятиліть.

В її житті було чимало випробувань, зокрема під час Другої світової війни, потім – відбудови в повоєнні роки України… Незважаючи на всі виклики, жінка зберегла душевне тепло, мудрість і любов до своїх рідних. Разом із чоловіком вона виховала трьох чудових доньок (дві з них нині мешкають разом із матір’ю). Довгожителька дочекалася не лише 9 онуків, 11 правнуків, а й 10 праправнуків! Один із онуків, Михайло, зараз захищає Україну від російських окупантів.

Незважаючи на всі втрати та біль, через який довелося пройти, сьогоднішня іменинниця зберігає оптимізм, пам’ятаючи, що кожен новий день є подарунком долі.  

А цей портрет нагадує про молоді літа…
А цей портрет нагадує про молоді літа…
 
Telegram Channel