Курси НБУ $ 41.21 € 45.05
У Луцьку в еколого-натуралістичному центрі організували «Виставковий павільйон»

Свої досягнення презентували 82 учасники із 30 громад області.

Фото: Фейсбук.

У Луцьку в еколого-натуралістичному центрі організували «Виставковий павільйон»

Таку назву має обласний етап Всеукраїнської виставки досягнень юних натуралістів

Виставка складається з експозицій у номінаціях «Рослинництво», «Овочівництво», «Плодівництво», «Квітникарство», «Лісівництво» та «Тваринництво».

Про це повідомили у Волинській обласній раді. 

Свої досягнення в агробіологічних та екологічних напрямах, залученість до науково-дослідницької діяльності, сільськогосподарського виробництва, біології та екології презентували 82 учасники із 30 громад області.

Головна мета заходу – пошук нових форм та моделей організації дослідницької роботи молоді, розвиток стійкого інтересу до вирощування екологічно чистої продукції, а також сприяння творчим контактам між освітніми закладами. Відвідувачі могли ознайомитися з експозиціями, присвяченими вирощуванню зернових, овочевих, олійних, кормових та технічних культур, колекціями плодово-ягідних, а також насолодитися красою однорічних і багаторічних квітів.

«Такі заходи є важливими для юннатів, оскільки сприяють розвитку інтересу до природничих наук та практичної діяльності в агробіологічній галузі, дозволяють учасникам обмінюватися досвідом та отримувати визнання за свої наукові досягнення», -

розповіла очільниця еколого-натуралістичного центру Валентина Остапчук.

Творчість юннатів вивчав перший заступник голови Волиньради Юрій Поліщук.

«Справжні патріоти – це ті, хто любить свій рідний край,свою землю, ліс, поле, гай, ту місцину, де вони виросли і живуть. І в еколого-натуралістичному центрі зібралися саме такі люди – і вчителі, і їх вихованці. Я приємно вражений напрацюваннями і досягненнями, представленими на цій виставці. Вони надихають жити, працювати, вірити в перемогу і в те, що в України є майбутнє», - зазначив Юрій Поліщук.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У туристичному краї Волині до відновлення зон відпочинку залучили міжнародних архітекторів.

Реклама Google

Telegram Channel