Курси НБУ $ 41.19 € 45.02
Ляпас по обличчю всіх захисників України

Шок! Невже майданівці вмирали за це?

Фото – pbs.twimg.com.

Ляпас по обличчю всіх захисників України

Заступника голови Офісу Президента Олега Татарова нагородили орденом «За мужність». Цікаво – за яку? Коли він виправдовував злочини «беркутівців» на Майдані? Чи за міфічне «знищення чеченців», про яке розповідав Президент? І чого тепер коштуватимуть ці державні нагороди, коли поряд із полеглими в боях – ними «обдаровують» наближених до ОП?

Щодо відзначення результативного «мисливця на чеченців» Олега Татарова державною нагородою. Зрозуміють тільки читачі 50+. Це – зразок російського більшовизму (свого часу більшовиків підтримав Володимир Винниченко).

Шок! Невже майданівці вмирали за це?
Шок! Невже майданівці вмирали за це? Фото – pbs.twimg.com.

 Більшовизм означає знецінення всього, що було мінімально цінним і мало значення та вагу. Американського льотчика Чарльза Ліндберга американці ж «зафукали» за фото з нацистом Герінгом, наркоманом, до речі. Америка – не ідеальна, але ось – приклад цінностей. російські більшовики знецінили слово «товариш», і, хоч кілок на голові теши, – воно все одно асоціюється з комунізмом і тоталітаризмом. Ти – або громадянин, і тебе посадять, або товариш – будеш саджати і вбивати ти.

Також знецінене слово «патріот». Настільки, що і в Україні «патріотичний» означає «фальшивий». А «патріотичне кіно» – бездарне, ще й спосіб украсти грошей із бюджету. 

Державні премії роздавали тим, хто віддано служив більшовикам. Ну і ось свіженьке: не знаю, як після нагородження «антимайданівця» і корупціонера Татарова можна брати в руки державні і справді заслужені нагороди. 
Татарова прирівняли до людей на фронті і ветеранів. Я нічого з цим зробити не можу. «Накриває...»

Андрій КОКОТЮХА, письменник-белетрист.

Читайте також: Твій друг – онуча, або навіщо росіянам умирати в Україні​.

Реклама Google

Telegram Channel