Курси НБУ $ 41.19 € 45.02
Навіщо російський льотчик зв’язався з українською розвідкою після обстрілу «Охматдиту»

Військовий пілот написав, що шокований ударом по дитячій лікарні й не розуміє, як і декілька його колег, навіщо їх змушують бити саме по цивільній інфраструктурі України.

Фотоколаж із сайту telegraf.com.ua.

Навіщо російський льотчик зв’язався з українською розвідкою після обстрілу «Охматдиту»

Після ракетного удару РФ по найбільшій дитячій лікарні в Україні «Охматдит» 8 липня, на зв’язок із розвідниками вийшов російський військовий льотчик і передав важливі дані

Про це повідомив колишній радник Міністерства оборони України Сергій Кузан у своїй колонці, опублікованій в британському виданні «Телеграф».

Він розповів, що з чат-ботом Головного розвідувального управління Міноборони України встановив контакт один із льотчиків 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії, в/ч 06987, що базується на аеродромі Енгельс у Саратовській області рф. 

На думку військового аналітика, демократичні способи зміни влади в кремлі практично неможливі.

«Льотчик був шокований черговим нападом на мирних жителів, тому передав українській стороні документи з особових справ старших офіцерів дивізії та цінні матеріали», – повідомив Кузан.
Ексрадник Міноборони у своїй публікації також зазначає, що своєрідними «ключами» до заподіяння шкоди кремлю наразі є партизани всередині рф, витік розвідувальної інформації та російські добровольці, які воюють на боці Києва. 

Реклама Google

«Можливо, таких випадків буде більше, і росіян, які воюють на боці України, буде більше. Поки що саме така протидія кремлю дає реальні, вимірні результати, що впливають на військовий потенціал росії та перебіг наймасштабнішої війни з часів Другої світової. Саме на таку протидію мають спиратися партнери України», – підкреслює Кузан.

На думку військового аналітика, демократичні способи зміни влади в кремлі практично неможливі. Тому, навіть у разі раптової смерті путіна, без змін усередині рф і додаткових чинників, зміни цього режиму очікувати не варто.

Читайте також: Капелан із Волині: «Всі у цьому винні, а не тільки ухилянти, бо в нас не виховували сильного Українця...».

Telegram Channel