Курси НБУ $ 41.21 € 45.05
Екснаречену Кличка Панеттьєрі примусово відправили на реабілітацію

Гайден Панеттьєрі.

Фото ТСН.

Екснаречену Кличка Панеттьєрі примусово відправили на реабілітацію

Раніше підозрювали, що артистка знову почала зловживати наркотичними речовинами

Екснаречена українського боксера Володимира Кличка – американська акторка Гайден Панеттьєрі – опинилася в реабілітаційному центрі.

Про це виданню «In Touch» повідомило джерело, що наближене до сім'ї. Акторку нібито примусово відправили на лікування до реабілітаційного центру 6 жовтня. Сталося це після того, як родич Панеттьєрі прибув до Лос-Анджелеса, щоб надати допомогу артистці, пише ТСН.

 

 Стан Гайден його нібито стурбував, тож були ухвалені радикальні рішення щодо її лікування. Ба більше, виявилося, що в будинку акторки проживав її екскоханий-аб'юзер Браян Гікерсон, який під час їхніх стосунків жорстоко бив Панеттьєрі. Тож стурбований родич артистки також вигнав чоловіка з її дому.

Зазначається, що сім'я втрутилася в особисте життя акторки після того, як на сполох забили прихильники зірки. Фани були неабияк стурбовані її нещодавнім інтерв’ю виданню People, де вона мала нетверезий вигляд. Користувачі припустили, що в Панеттьєрі, у якої були проблеми зі зловживанням наркотичних речовин, стався зрив.

Реклама Google

Telegram Channel