Курси НБУ $ 41.21 € 45.05
У Володимирі нагороду загиблого Героя вручили його дружині та доньці

Нагрудний знак та посвідчення вручили рідним полеглого Героя – дружині Надії та донечці Єві.

Фото Офіційний сайт Володимира.

У Володимирі нагороду загиблого Героя вручили його дружині та доньці

Сьогодні перед початком пленарного засідання позачергової сесії, яка відбулась сьогодні у міській раді, надали слово старшому офіцеру адміністративного відділення Володимир-Волинського РТЦК та СП старшому лейтенанту Тарасу Борису, який завітав до сесійної зали із посмертною нагородою «За мужність» ІІІ ступеня

Відповідно до указу Президента України від 3.04.2024  №215, за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено солдата Сергія Засадка (посмертно).

Нагрудний знак та посвідчення вручили рідним полеглого Героя – дружині Надії та донечці Єві, повідомили в міській раді.

 

 38-річний солдат Сергій Засадко був мобілізований до війська у лютому 2022 року після повномасштабного вторгнення росії на територію України. Не чекаючи повістки,  вирушив до територіального центру комплектування, адже не міг лишатись осторонь, коли на рідну землю прийшла біда. Зі зброєю у руках він мужньо обороняв Україну від ворога. Загинув 28 квітня 2022 року внаслідок артилерійського обстрілу на Донеччині. Похований у селі Зимне.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel