Курси НБУ $ 41.21 € 45.05
На Волині вітають офіцера з душею музиканта

Цей акардеон Валентинові Осоховському подарував батько.

Фото з архіву газети «Волинь».

На Волині вітають офіцера з душею музиканта

11 жовтня щирі вітання з 57-річчям адресуємо Валентинові ОСОХОВСЬКОМУ!

Шановний Валентине Васильовичу! Ваш День народження завжди багатий теплими побажаннями рідних, доброзичливими віншуваннями знайомих, міцними потисками рук жителів Горохівської, Мар’янівської і сусідніх громад. Ми ж, Ваші колишні колеги - «ветеранівці» та друзі щиро поважаємо Вас, свого часу першого шерифа у Волинській області, майора міліції – справжнім офіцером, товариським чоловіком слова та діла, незамінним другом – надійним, безвідмовним, доброзичливим.

З Вами було легко на службі й не буває сумно в кожному добропорядному товаристві. Любимо, коли Ви жартуєте, співаєте й граєте на акордеоні. 
Нехай настане мир і Ви, як у мирні дні, виконаєте душевно наші улюблені українські народні пісні на честь Перемоги та нашої дружби, яка гідна взаємної вдячності й поваги. 

Багатійте здоров’ям, авторитетом, усіма гараздами. Нехай буде гарним настрій і здійсненними – плани! З роси і води Вам на многії літа! Шануймося, бо ми того варті!

Ігор БОГОНОС, голова Горохівської районної організації пенсіонерів МВС України «Ветеран», підполковник міліції, всі «ветеранівці» та друзі з газети «Волинь».

А подарунком від нехай буде ця улюблена Вами пісня.

 

Читайте також: «У ці ночі над Україною – полярне сяйво».

Реклама Google

Telegram Channel