Курси НБУ $ 41.21 € 45.05
На Ковельщині двоє місцевих жителів наловили риби на понад 71 тисячу гривень

Водні біоресурси, заборонені знаряддя лову та незареєстрований дерев’яний човен вилучено.

Фото: Фейсбук.

На Ковельщині двоє місцевих жителів наловили риби на понад 71 тисячу гривень

Браконьєрів під час рибоохоронного рейду затримали на гарячому

3 жовтня о 15 год 30 хв працівники Волинського рибоохоронного патруля спільно з працівниками поліції під час проведення рибоохоронних заходів на озері Домашнє, біля с. Кримне Ковельського району, виявили та затримали за грубе порушення правил рибальства двох осіб. 

Про це інформує Волинський рибоохоронний патруль.

Місцеві жителі здійснювали незаконний вилов водних біоресурсів з незареєстрованого дерев’яного човна трьома забороненими сіткоснастевими знаряддями лову (сітками з жилки), загальною довжиною 300 м.

Під час незаконного вилову порушники добули риби: карась сріблястий – 36 екз. та 9 екз. ляща, загальною вагою 20 кг, чим завдали збитків державі на загальну суму 71 757 грн.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Ковельського районного управління поліції, відділення поліції №2 (сел. Ратне) для вирішення питання про притягнення до кримінальної відповідальності за ч.1 ст.249 КК України. На даний час інформація внесена до ЄРДР, здійснюється досудове розслідування. Водні біоресурси, заборонені знаряддя лову та незареєстрований дерев’яний човен вилучено як речові докази.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині правоохоронці впіймали браконьєра.

Реклама Google

Telegram Channel