Курси НБУ $ 41.19 € 45.02
Як розмістити меблі в домі, щоби створити затишок та комфорт

Фото: obstava.ua.

Як розмістити меблі в домі, щоби створити затишок та комфорт

Гармонійне меблювання в спальні, вітальні чи кухні допомагає відпочити та набратися сил. У затишному будинку хочеться зустрічатися з друзями, спілкуватися з родиною чи насолоджуватися самотністю. Якою б не була кінцева мета облаштування, реалізувати її допомагають меблі від виробника — зручні, довговічні, функціональні, із цікавим дизайном. Саме такі вироби пропонує інтернет-магазин Obstava.

Що потрібно для затишного інтер’єру?

Створити затишок і комфорт допомагає правильний вибір та розміщення меблів. У цій справі важливо врахувати свій бюджет, склад сім’ї, спосіб життя тощо.

На затишок у будинку впливає не лише дизайн, а й функціональність. Якщо приміщення невелике, то варто звернути увагу на модульні системи та багатофункціональні меблі — столи-трансформери, дивани-ліжка.

Пам'ятайте, що меблі, які створюють у домі гармонійну затишну атмосферу, мають бути виконані з якісних матеріалів, аби витримати випробування часом без втрати зовнішньої привабливості.

Правила, яких варто дотримуватися під час розташування меблів

Головне правило — уникати нагромадження. Також варто врахувати загальні рекомендації:

  • громіздкі вироби ставити в кути;

  • високі шафи розташувати вздовж стін;

  • навісні полиці не розміщувати над спальним місцем;

  • форму столу (круглу, овальну або прямокутну) вибирати з урахуванням загального стилю інтер’єру.

Розставляти меблі можна колом, попарно, симетрично чи асиметрично. Для кожної кімнати варто вибрати головний предмет інтер’єру. Якщо це кухня, то їм може бути стіл або гарнітур. У вітальні варто починати з дивана чи тумби під телевізор. А в спальні зазвичай першим встановлюється ліжко.

Де саме ставити меблі кожен вирішує самостійно. Однак щоби створити гармонійний затишний простір, усе потрібно розставляти за попередньо продуманим планом. Його можна скласти самостійно або скористатися послугами дизайнера. Також необхідно врахувати площу та форму кімнати, висоту стін та розміри дверних отворів, щоби нерозбірні предмети точно пройшли через них.

Реклама Google

Telegram Channel