Курси НБУ $ 41.19 € 45.02
Фото тижня – мамусин «пиріжок» на купі «бабла»

«Не виносив сміття після заходу сонця, не свистів у хаті. І – осьо», – жартують люди в мережі над світлиною чоловіка на ліжку з мільйонами доларів.

Фото із сайту dbr.gov.ua.

Фото тижня – мамусин «пиріжок» на купі «бабла»

Чи це світлина про українських чиновників?

Насправді, ні. Це фото – про «середнього» українця. По-перше, цей «пиріжечок» – мрія «середнього» українця. Не героя на війні чи борця за справедливість, а звичайного простого українця, котрий мріяв би обійняти таку посаду. І швидко казково розбагатіти. Так швидко і так казково, щоб потім не знати, що з цим «баблом» робити.

А по-друге, це ж – не силовик, який «доїть» бізнес. Це – не про податки, які крадуть. Ні-ні. Це – про сервіс. Найкращий український сервіс, яким ми так пишаємося.
Бо мама-Крупа і її син-«пиріжечок» надавали послуги простим українцям. Тим, які не хочуть служити в армії, бо… крадуть. Тим, які волають про дітей депутатів. І от ці прості українці принесли свої долари. Принесли самі, щоб отримати липову довідку. І, судячи з кількості доларів на ліжку, принесли тисячі людей. Вони потім будуть за пивом розповідати, яка страшна в країні корупція, як не можна жити і не треба платити податки, бо їх же всі розкрадуть.

Це – не про чиновників.

Реклама Google

Це фото – то дзеркало, в якому відбивається країна. Так, не всі українці такі. І тому путін не захопив Україну і ніколи не захопить. Але це – «середня температура по палаті». Той самий простий народ, що зубожіє і виступає проти високих тарифів, не хоче платити податки і працювати офіційно.

Іноді корисно дивитися в дзеркало…

Корисно, щоб поставити точний діагноз перед лікуванням хвороби.

Сергій ФУРСА, інвестиційний банкір.

P.S. Керівницю Хмельницького обласного МСЕК (медико-соціальної експертної комісії) Тетяну Крупу та її сина Олександра, який обіймає керівну посаду в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Хмельницькій області, викрили на незаконному збагаченні. За даними ДБР, гроші в їхній квартирі (а це – майже 6 мільйонів доларів) – були практично в кожному куточку: в шафах, шухлядах, нішах. А в робочому кабінеті чиновниці знайшли 100 тисяч доларів США та низку підроблених медичних документів, а також – списки ухилянтів із прізвищами та фіктивними діагнозами.  

Читайте також: Дружина Героя з Волині: «На похоронах чоловіка говорили, що ми – одна на мільйон пара, в якій один одного так любив…».

Telegram Channel