Курси НБУ $ 41.19 € 45.02
Гороскоп на 14 – 20 жовтня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 14 – 20 жовтня

Що вам віщують зорі?

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Будьте обережні з імпульсивними рішеннями. Тільки якщо діятимете обдумано, зможете впоратися із можливими конфліктами. Також вашої молитви потребує близька людина. Сприятливий день – середа, несприятливий  – неділя.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Можливі несподівані надходження грошей або вигідні пропозиції, проте зірки радять уникати марнотратства. Тиждень також сприятливий для зміцнення особистих стосунків. Сприятливий день – субота, несприятливий  – четвер.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Цей тиждень вимагатиме від вас гнучкості та вміння адаптуватися до мінливих обставин. Важливо слухати своє серце і не боятися робити кроки в новому напрямку. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Сімейні справи вийдуть на перший план, і ви відчуєте, наскільки важливо підтримувати гармонію в домі. Приділіть увагу близьким людям. Не соромтеся дарувати їм поцілунки. Сприятливий день  – вівторок, несприятливий  – четвер.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Важливі розмови з партнерами або колегами можуть зіграти ключову роль у вашому успіху. Але не розпорошуйтеся на безліч справ одразу, інакше втратите щось важливе. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Тиждень буде сприятливим для вирішення рутинних справ, але не забувайте про необхідність приділяти час собі. Тим паче, що зорі вам віщують нову зустріч і романтичне побачення. Сприятливий день – вівторок, несприятливий  – четвер.                                                                                          

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Ви знайдете способи розв’язати старі проблеми, які давно турбували вас. А ще зірки радять зайнятися саморозвитком або навчитися чогось нового – на місці стояти не варто. Сприятливий день  – середа, несприятливий – субота.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Для вас цей тиждень стане часом трансформації та змін. Не бійтеся переглянути свої плани й цілі. Проте уникайте занадто спонтанних рішень – дайте собі час усе обміркувати. Сприятливий день  – вівторок, несприятливий – неділя.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Несподівані перепони на роботі вимагатимуть від вас гнучкості та швидкої реакції. Проявіть свою мудрість! Зате в особистих стосунках можливі приємні сюрпризи. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий  – середа.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Цей тиждень сприятливий для зміцнення фінансового становища. Можливо, вам запропонують нову можливість або проєкт, який допоможе вам збільшити доходи. Сприятливий день  – субота, несприятливий – четвер.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Ваші ідеї та пропозиції можуть зустріти опір, але ви не здавайтеся. Успіх таки можливий, якщо ви не підете на компроміси із совістю. Тоді й недоброзичливці стануть на ваш бік. Сприятливий день  – неділя, несприятливий – п’ятниця.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Займіться тим, що приносить вам радість, і не бійтеся проявляти свої таланти. Особистісні стосунки можуть пройти переоцінку, але це піде тільки на користь. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

Telegram Channel