Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Гороскоп на 21 – 27 жовтня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 21 – 27 жовтня

Що вам віщують зорі?

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Якщо проведене лікування не дає бажаних результатів, то варто знову звернутися до лікаря. Не займайтеся самолікуванням. Проводьте більше часу на свіжому повітрі. Сприятливий день – четвер, несприятливий  – понеділок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Зорі радять вам пройти в лікарів щорічний аналіз організму. А в особистому житті доведеться вибирати між кількома людьми. Прислухайтеся до свого серця. Сприятливий день – неділя, несприятливий  – п’ятниця.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Зараз вам варто подбати про підтримання правильного обміну речовин. Слідкуйте, щоб у ваш організм надходило достатньо білків, жирів і вуглеводів. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Будьте особливо уважні до того, що ви п’єте і в яких кількостях. Вам варто перейти на щось нехай і менш смачне, але все ж трохи корисніше для вашого організму. Сприятливий день  – субота, несприятливий  – середа.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Цього тижня варто відмовитися від алкогольних напоїв, які негативно впливають на ваше здоров’я. Також почитайте цікаву літературу про психологічний стан. Сприятливий день – неділя, несприятливий – четвер.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Уникайте солодких хлібобулочних виробів, тоді принесете користь своєму організму без шкоди для фігури. А ще додайте більше фізичної активності у свою щоденну рутину. Сприятливий день – понеділок, несприятливий  – п’ятниця.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Цього тижня не перенапружуйте очі. Менше часу проводьте біля комп’ютера й телефона, відмовтеся від книжок із дрібним шрифтом, а також – від шиття та вишивання. Сприятливий день  – вівторок, несприятливий – субота.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Ці дні краще одягатися за погодою, особливо, якщо ви нещодавно перенесли якесь застудне захворювання. Підтримуйте свій організм фруктами та овочами. Сприятливий день  – середа, несприятливий – неділя.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Будьте особливо уважні й дивіться під ноги – занадто велика ймовірність травмонебезпечних ситуацій. Однак уникнути неприємностей вам допоможе зручне взуття. Сприятливий день – четвер, несприятливий  – середа.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Впродовж тижня постарайтеся не перевтомлюватися і не навантажувати себе фізично й емоційно, особливо ближче до вечора. Інакше можуть виникнути проблеми зі сном. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – четвер.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Бережіть свої очі та психологічний стан. Старайтеся не перепрацьовувати та проводити більше часу на свіжому повітрі. Не забувайте про суперсилу – щоденну молитву. Сприятливий день – неділя, несприятливий – п’ятниця.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Відчувши занепад сил, спробуйте добряче виспатися. Сон – це завжди хороша пігулка від стресу та втомлюваності. А ось снодійне астрологи вам не радять вживати. Сприятливий день – понеділок, несприятливий  – субота.

Telegram Channel