Курси НБУ $ 41.19 € 45.02
Камалія розповіла, як порада  Залужного змінила її життя

«Твоя місія – дарувати людям радість, допомагати гуманітарно, бути мамою», – сказав ексголовнокомандувач ЗСУ артистці.

Фотоколаж із сайту press-m.com.

Камалія розповіла, як порада Залужного змінила її життя

Співачка особисто знайома з колишнім Головнокомандувачем, неодноразово спілкувалася з ним і була в нього на прийомі

Артистка зізналася, що на початку війни збиралася піти на фронт, щоб не жити під одним дахом із донькою свого чоловіка від попереднього шлюбу. Про це артистка заявила в інтерв’ю «Фокусу». За словами Камалії, від цієї ідеї її відмовив Валерій Залужний, який тоді обіймав посаду Головнокомандувача Збройних Сил України. 

«Мене запросили на зустріч до Залужного. Він посадив перед собою і сказав: «Ти розумієш, якщо підпишеш контракт, ти не зможеш виїжджати. А як же діти? Ти, насамперед, – мати. Ти – волонтер, багато робиш для ЗСУ, для людей. Твоя місія – дарувати людям радість, допомагати гуманітарно, бути мамою», – розповіла співачка.

Валерій Залужний надавав для благодійних аукціонів, які проводила Камалія, речі зі своїм автографом.

Камалія зізналася, що після цієї розмови із Залужним – задумалася і вирішила не підписувати контракт. Співачка розповіла, що вона і зараз підтримує зв’язок із «залізним генералом». Валерій Залужний також надавав для благодійних аукціонів, які проводила Камалія, речі зі своїм автографом.

Реклама Google

Нагадаємо, Камалія вважає, що винуватцем у її розлученні з британсько-українським бізнесменом пакистанського походження Мохаммадом Захуром є 42-річна Тетяна – його дочка від попереднього шлюбу. За словами співачки, на їхній із Мохаммадом шлюб вплинули численні образи, які неодноразово повторювалися. Однією з великих помилок Захура було те, що він привів Камалію та їхніх двох доньок-двійнят – Арабеллу та Мірабеллу – під один дах зі своїми дітьми від першого шлюбу.

Лія ЛІС.

Читайте також: Волинський воїн-Герой Роман Романчук уже став на свої другі «ноги» – протези.

Telegram Channel