Курси НБУ $ 41.19 € 45.02
Зірка українського телебачення: «Планую захищати наше небо»

Андрій Джеджула став добровольцем у боротьбі з «Шахедами».

Фотоколаж із сайту glavred.info.

Зірка українського телебачення: «Планую захищати наше небо»

Український телеведучий Андрій Джеджула заперечив інформацію про мобілізацію, однак заявив, що приєднався до добровольчого підрозділу Сил оборони

Цими днями Андрій Джеджула опублікував у своєму Instagram серію знімків у військовій формі та написав, що «планує захищати наше небо». «Найближчі 2 тижні – тренування і підготовка! Планую захищати наше небо! Як думаєте, є шанс, що зіб’ю ворожий «Шахед»?», – написав телеведучий.

У ЗМІ сприйняли це як натяк на можливу мобілізацію. Однак, як виявилося, телеведучий, долучився до добровольчого підрозділу, який має на меті патрулювати сектори київського неба на предмет захисту від російських дронів.

Реклама Google

Я залишаюся працювати ведучим новин на телеканалі «Київ 24» і займатися волонтерською діяльністю.

«Я долучився до добровольчого підрозділу, я не певний, чи можу казати, який! І я хотів би, щоб колеги-журналісти не перебільшували із заголовками! Я залишаюся працювати ведучим новин на телеканалі «Київ 24» і займатися волонтерською діяльністю, благодійними концертами й аукціонами, як і раніше, але в моє життя додасться ще і додатковий функціонал – змінні бойові чергування в мобільних групах нашого підрозділу по захисту неба разом із моїми новими побратимами із різних сфер цивільного життя! Зараз за наказом направлений на обов’язкове двотижневе навчання!», – заявив він.

Ліна ВОГОНЬ.

Читайте також: Капелан із Волині: «Всі у цьому винні, а не тільки ухилянти, бо в нас не виховували сильного Українця...».

Telegram Channel