Курси НБУ $ 41.19 € 45.02
У громадах на Волині для потреб місцевої лікарні мешканці зібрали більше 25 тон картоплі

Так тримати!

Фото: facebook.com.

У громадах на Волині для потреб місцевої лікарні мешканці зібрали більше 25 тон картоплі

У КНП «Маневицькій багатопрофільній лікарні» завершили заготівлю овочів на зиму

Щороку жителі населених пунктів Маневицької громади долучаються до збору овочів для потреб закладу. Цьогоріч спільними зусиллями заготовлено більше 25 тон картоплі, 137 кг моркви, 123 кг буряка та 144 кг цибулі.

Про це повідомляє Маневицька селищна рада.

«Активну участь у благодійній справі взяли старости громади. Хотілося б відмітити злагоджену роботу: Будківського, Чарторийського, Куклинського, Цмінівського, Лісівського, Троянівського, Костюхнівського, Довжицького, Новорудського старостинських округів, які оперативно організували пункти збору овочів.

Кожного року доєднується до акції Прилісненська громада, а саме мешканці сіл: Нові Червища, Тоболи, Галузія, Городок, Лишнівка та Карасин, які передали для потреб лікарні майже 8 тон картоплі.

Директор КНП «Маневицька багатопрофільна лікарня» Олег Бегаль зазначив, що у скрутний час війни ця допомога особливо важлива, адже у лікарні нині проходять лікування не лише місцеві жителі. Також Олег Петрович подякував усім за злагоджену роботу та повідомив, що зібраної картоплі буде достатньо до нового сезону.

Окрім цього, жителі Маневицької та Прилісненської громад поділилися своїм цьогорічним урожаєм і з мешканцями відділення стаціонарного догляду для постійного проживання в селі Чарторийськ, зібравши більше 5 тон овочів, за що висловив свою вдячність директор Територіального центру соціального обслуговування громадян Григорій Бас.

Дякуємо усім небайдужим людям за щире серце, щедрість та активну громадянську позицію!» –зазначили на сторінці громади.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Понад 50 тисяч волинян отримали субсидію на опалювальний сезон (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel