Курси НБУ $ 41.19 € 45.02
Стівен Кінг ще 45 років тому  передбачив долю… Трампа

Не тільки «містера Дональда», а й будь-кого буде трясти, якщо проти тебе виступив найпопулярніший у світі письменник.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Стівен Кінг ще 45 років тому передбачив долю… Трампа

Популярний американський письменник, який постійно виступає на підтримку України і проти кровопивці путіна, привернув увагу до свого роману «Мертва зона», опублікованого у 1979 році, зробивши несподівану заяву

У своєму дописі в соцмережах Кінг зазначив: «45 років тому я написав книгу про Дональда Трампа. Вона називалася «Мертва зона». Я назвав його Грег Стілсон».

У романі – це амбітний і харизматичний політик, який спершу працює продавцем Біблій, а потім стає конгресменом, маючи амбіції стати президентом США. Попри свою популярність і народну підтримку, Стілсон виявляється безжальним, аморальним і деспотичним лідером. Його подальший прихід до влади, за сюжетом книги, може призвести до катастрофічних наслідків, включно з початком третьої світової війни.

Головний герой роману – Джонні Сміт, після коми отримує здатність бачити майбутнє людей через фізичний контакт. Після зустрічі зі Стілсоном, Джонні бачить жахливе майбутнє, коли той стане президентом і почне глобальний конфлікт. Ця подія стає ключовою для сюжету, і Джонні вирішує зупинити політика, щоб запобігти трагедії.

Заява Кінга викликала активне обговорення в соціальних мережах… А що  ви думаєте про це передбачення Кінга?

Ліна ВОГОНЬ.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel