Курси НБУ $ 41.19 € 45.02
Чим Сергій Жадан займається в армії

«Честь служити українському народові».

Фотоколаж із сайту nv.ua.

Чим Сергій Жадан займається в армії

«Роботи – багато, але вона – цікава і корисна для бригади»

Відомий український письменник і громадський діяч Сергій Жадан, який мобілізувався в травні 2024 року, розповів про свою посаду в Збройних Силах України. 

«Минуло чотири з половиною місяці, як я мобілізувався. Два місяці – вишколу, два місяці – служби в батальйоні сил підтримки, у взводі свого давнього приятеля – Міші Озерова: облаштовували позиції бригади, набили купу гуль на польових дорогах довкруг Липців, – розповів поет. – Ось уже два тижні служу штаб-сержантом другої категорії служби військової журналістики секції цивільно-військового співробітництва. Роботи – багато, але вона – цікава і корисна для бригади: комунікації всередині підрозділу і назовні, робота з особовим складом, наше чудове «Радіо Хартія», яке стрімко набирає обертів, підтримка медичної та патронатної служб, фандрайзинг (залучення коштів на конкретні проєкти. – Ред.) та багато іншого».

«Честь бути дотичним до міцної і дружньої «хартійної» родини. Честь працювати на Сили оборони. Честь служити українському народові», – додав письменник.

Анна МОВ’ЯК.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel