Курси НБУ $ 41.19 € 45.02
Знову чорні вісті з фронту: на війні загинули п'ятеро волинян

Світла пам'ять!

Фото ілюстративне.

Знову чорні вісті з фронту: на війні загинули п'ятеро волинян

Громади в скорботі

11 жовтня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами на передовій загинули ще п'ятеро бійців з Волині: Андрій Юшко, Тимофій Лубенцов, Андрій Пчола, Степан Бірюков, Олександр Старостін. 

Андрій Юшко

Солдата Андрія Юшка вважали зниклим безвісти з травня 2023 року. За даними Володимирської міської ради, загибель бійця підтвердили за допомогою ДНК-експертизи.49-річний волинянин загинув 21 травня 2023 року під час боїв на Харківщині.

 

 У захисника залишилися матір, дружина і двоє дітей.

Тимофій Лубенцов

12 жовтня у Боратині прощатимуться з загиблим військовослужбовцем Тимофієм Лубенцовим, повідомили у громаді.

 

Волинянин служив на посаді медика розвідувального батальйону. Загинув під час виконання бойового завдання 12 серпня 2023 року в районі населеного пункту Роботино. 

Андрій Пчола

Про втрату також сповістили у Ратнівській громаді. Там підтвердили загибель військовослужбовця Андрія Пчоли, якого з 5 жовтня 2024 року вважали зниклим безвісти.

 

Полеглому військовослужбовцю було 33 роки. Відом, що він загинув під час артилерійського обстрілу. У Андрія Пчоли залишилися дружина і маленька дитина.

Степан Бірюков

Як повідомили у Нововолинській міській раді, 9 жовтня під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець Степан Бірюков.

Полеглому волинянину було 38 років. Останній бій захисник прийняв в Луганській області.

Дату і місце прощання зі Степаном Бірюковим сповістять пізніше. 

Олександр Старостін

9 жовтня 2024 року поблизу населеного пункту Миколаївка Покровського району Донецької області під час виконання бойового завдання загинув боєць Олександр Старостін.

За даними Берестечківської громади, 51-річний військовий був родом з Херсонщини. На Волині проживав від початку повномасштабного вторгнення.

Дату і місце прощання з Олександром Старостіним сповістять додатково.

Читайте також: «Заборона спілкуватися російською на перервах у школах: Міносвіти підтримало ініціативу» .

Реклама Google
 

 
 
Telegram Channel