Курси НБУ $ 41.19 € 45.02
У волинському Берестечку відбулася пам'ятна мистецька зустріч (Фото)

виставка буде експонуватись у фойє Берестечківського центрального Будинку культури ще до 17 жовтня, тож запрошують усіх бажаючих.

Фото: Facebook.

У волинському Берестечку відбулася пам'ятна мистецька зустріч (Фото)

Працівники Центру культури та національної памʼяті Берестечківської міської ради разом з працівниками Центру музично-естетичної освіти школярів та ЗЗСО Берестечківського ліцею мали нагоду поринути в чарівний світ прикладного мистецтва

У місті козацької слави відбувся семінар-практикум «Діяльнісний підхід до занять з трудового навчання і технологій у контексті Нової Української школи» за участю Ошурка Ігора Степановича, викладача-методиста Бродівського фахового педагогічного коледжу ім. М.Шашкевича.

Про це розповідають на сторінці у Facebook Берестечківської міської територіальної громади.

«Учасники семінару ознайомилися із застосуванням інформаційно-комунікаціних технологій, які широко застосовуються у художній обробці матеріалів: PHOTOSHOP, STITCH ART EASY, PLACCARD.

Цікавим та незвичним для працівників культури був майстер-клас «Геометричне різьблення на пінополістиролі», під час якого всі бажаючі практикувалися в техніці тригранно-виїмчастого різьблення. Все-таки корисно і пізнавально освоювати нові знання та вміння, щоб, в свою чергу, ділитися ними з іншими!

Ігор Ошурко презентував унікальну виставку робіт студентів фахового педагогічного коледжу «Тарас Шевченко. Зрілість незалежності. Творчі інтерпретації», яка виконана з застосуванням різноманітних технік, які демонструвалися під час семінару: художнього різьблення, випалювання, вишивки.

Виставка творчих робіт викликала велике захоплення серед поціновувачів прекрасного, адже це дійсно доволі кропітка і важка праця, для якої потрібно володіти величезним терпінням і мати золоті руки!

До речі, виставка буде експонуватись у фойє Берестечківського центрального Будинку культури ще до 17 жовтня, тож запрошуємо усіх бажаючих.

На завершення заходу головний спеціаліст Відділу освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту Берестечківської міської ради Марія Гудзь вручила Подяку Ігорю Степановичу за організацію і представлення виставки студентських робіт, а також за вміле проведення змістовного семінару-практикуму. Директорка Центру культури та національної памʼяті Іванна Шморгун від імені всіх присутніх висловила щире захоплення талантом майстра і побажала щедрої долі у мистецькому житті!» - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також: «На Волині в Горохові на честь дня музики відбувся незвичний концерт».

 
 
 
 
 
 

Реклама Google
 

Telegram Channel