Курси НБУ $ 41.19 € 45.02
Порошенко передав підрозділу Сил безпілотних систем автотехніку і генератори

В Силах безпілотних систем служить воїн, який раніше волонтерив у команді Порошенка.

Фото Європейська солідарність.

Порошенко передав підрозділу Сил безпілотних систем автотехніку і генератори

Петро Порошенко передав одному з підрозділів Сил безпілотних систем паливозаправник, пересувну майстерню, вантажівку і генератори. Сили безпілотних систем — найновіший, щойно сформований рід військ у ЗСУ, тому потребує багатьох необхідних речей

«Ми забезпечуємо як розвідку, так і ураження цілей. Все залежить від ділянки фронту. Це постійна битва технологій, битва розуму», – розповідає представник батальйону.

«Ми вже маємо хороший досвід співпраці. Тут служать члени нашої команди, тому одразу почали спілкуватися як рідні. Ну й допомагати відповідно. Сьогодні привезли хлопцям дефіцитний паливозаправник, вантажівку, пересувну авторемонтну майстерню, генератори. Все за списком, як і просили. Підрозділ новий і потребує дуже багато всього, тому продовжимо співпрацю», – написав пʼятий Президент у соцмережах.

 

 «Ці автомобілі нам дуже потрібні для ремонту машин, для заправки, для підвозу боєприпасів. Ремонтна майстерня просто критично необхідна, оскільки техніка на фронті постійно ламається. Це допомагає оперативно, на місті здійснювати ремонт і ставити машини у стрій дуже швидко. А бензовоз – це складова військової логістики. Бо в тебе може бути найкрутіший танк Abrams, але якщо його не заправити, це просто шматок заліза», – говорить військовий.

 

 «Тут служить наш друг, чиє ім’я не називаємо з міркувань безпеки. Раніше він у складі нашої команди ремонтував техніку для фронту на нашій таємній СТО. Через його руки пройшло не одне авто, яке рятувало життя на передовій. Тому він не з чуток знає, що таке наша техніка, яка вона якісна й надійна. А тепер він сам у складі батальйону Сил безпілотних систем продовжує захищати Україну», – зазначає Порошенко.

 

 «Він — приклад того, як кожен може долучитися до боротьби за Україну. Чи то волонтер, чи воїн — всі ми робимо одну велику справу», – переконаний пʼятий Президент.

 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel